Chiptunen van campers

Chiptunen van campers - EcoChiptuning specialist Noord-Nederland

Speciaal op de prestatie verbetering van campers door chiptuning is in meerdere opzichten een vak apart. Chiptuning van campers is in het bijzonder gericht op trekkracht (koppel) van onderuit toeren.

Iedere nieuwere model camper is net als andere voertuigen uitgerust met een Motor Management Systeem oftewel ECU. Dit is het belangrijkste controlecentrum van elk voertuig en hierin is het door chiptunen mogelijk om een optimale afstelling van alle onderdelen te realiseren waardoor een optimaal rijcomfort, vermogensverloop en extra koppel laag in de toeren bereikt worden.

Elke camper wordt door onze specialisten op een unieke wijze afgesteld. Met name bij volgeladen campers dient men rekening te houden met een forse toename van het gewicht en de extra hoogte van de camper. Professionele zorgvuldigheid is bij tunen van campers meer dan een vereiste.

Chiptuning bij campers zorgt voor betere prestaties met name in de bergachtige gebieden, extra koppel/trekkracht van onderuit toeren, makkelijker en veiliger inhalen en een brandstofbesparing van vaak meer dan 10%.

Meer informatie?

Wil je weten wat we voor uw voertuig kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact ons op.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.